Sådan ændres programmets designtema

Muligheden for at ændre programmets designtema er ikke tilgængelig i nogle områder.

Sådan ændres programmets designtema:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Grænsefladeindstillinger.
  4. Markér Anvend et brugerdefineret designtema-afkrydsningsfeltet under Designtema, hvis du ønsker at bruge et brugerdefineret designtema. Klik på Vælg, og indtast stien til det ZIP-arkiv eller den mappe, der indeholder filerne med det brugerdefinerede designtema.

Designtema vil blive taget i brug, når programmet genstartes.